Prezentarea cinematografului digital The Light din Tiago Mall in Oradea:

Sursa: Oradeanul

In urmatorii ani se vor deschide 3 mari centre comerciale in Oradea:

Tiago Mall se va deschide in 2008 si va avea 46.600 metri patrati construiti. Pe langa 150 de magazine va mai cuprinde si un cinema multiplex 3D, jocuri electronice, cafenele, restaurante, centre de infrumusetare, locuri de joaca pentru copii si spatii pentru petreceri.

Era Shopping Park isi va deschide portile in 2009 si va fi un parc imens amenajat pe un teren de 180.168 metri patrati. Parcul va fi situat pe partea opusa a drumului de Tiago Mall.

Stop.Shop se va deschide in aceeasi zona cu cele doua, fiind un concept bazat pe operativitate – vii, parchezi, intri direct in magazin, cumperi si pleci. Stop.Shop se va deschide in 2009.

Clădirea

Nu doar o cladire, ci un oras intr-o singură cladire

Pentru ridicarea Tiago Oradea au fost folosite exclusiv cele mai noi materiale şi tehnologii ridicate la cele mai înalte standarde profesionale. Clădirea Tiago Oradea se supune atât reglementărilor legilor române, cât şi actualelor prevederi ale Uniunii Europene despre normele de sănătate şi siguranţă.

Tiago Oradea este structurat pe două nivele de arhitectură modernă, oferind astfel 25.000 mp suprafaţă închiriabilă, dintr-o arie totală construită de 46.600 mp.

Suprafaţa de parcare prevede spaţii libere pentru mai mult de 1.000 de maţini, la orice oră, acomodând un nmăr foarte mare de vizitatori.

Experienţa unică de shopping este cu grijă oferită de un sistem special strcturat ce permite inundarea spaţiului cu lumină naturală.

Arhitectură şi design

Imaginea Tiago Oradea este rezultatul unei analize precise şi a unui întreg proces de cercetare în domeniul construcţiilor şi imobiliarelor. Totul a fost dobândit prin colaborarea de succes între echipa de arhitecţi experimentaţi şi cea de designeri profesionişti.

Privilegiul de a putea vedea ceea ce se întâmplă şi la celelalte etaje este oferit clienţilor într-o manieră creativă ce defineşte interiorul clădirii, oferind o percepţie a spaţiului deosebită.

Tiago Oradea întruneşte cel mai eficient design, o ingenioasă soluţie în exploatarea geometriei şi aspectului locaţiei.

Ce oferă Tiago Oradea

Mai bine de 7 nivele de interes de nota 10

Bazat pe credinţa că loialitatea pe termen lung a clienţilor este câştigată ascultând felul în care aceştia percep valoarea, Tiago transformă experienţa de shopping obişnuită în beneficiu şi plăcere.

Tiago Oradea acoperă un spectru larg de servicii profesionale bancare, de modă, cosmetică, case de bijuterii, loc de joacă, farmacii, electronice, curăţătorii şi divertisment.

Pe lângă o varietate de peste 150 de magazine, Tiago Oradea îşi întreţine clienţii prin câteva din cele mai sofisticate ancore:

* Cafenele primitoare
* Loc de joacă pentru copii şi spaţiu pentru petreceri
* Cinema Multiplex
* Lanţuri internaţionale de restaurante fast food
* Centre de înfrumuseţare
* Curăţătorie
* Jocuri electronice

Viziunea Tiago Malls şi-a propus să satisfacă cererile şi dorinţele fiecărui consumator, creând o experienţă modernă şi extraordinară a shoppingului.

Sursa: tiago.ro